Van informeren naar inspireren

Verdiepende training voor ervaren sprekers

Informeren of Inspireren?

Ben jij een ervaren spreker, die geen last meer heeft van storende zenuwen? Kan je prima een verhaal opbouwen, maar wil je graag tools om je publiek nog langer te kunnen boeien en zelfs te inspireren? Een ding is zeker…

Als je echt wilt inspireren heb je meer nodig dan alleen een goed verhaal!

 • Werkelijk contact met je publiek is onontbeerlijk.
 • Een congruente spreekstijl is een absoluut noodzakelijke voorwaarde. Je voert geen show op, maar je bent ‘echt’ en daardoor geloofwaardig.
 • Je beschikt over natuurlijke en aangeleerde technieken om het publiek helemaal mee te nemen in je verhaal of, nog beter, op reis door jouw hoofd.

Het is nogal wat! Gelukkig kan je je eigen vaardigheden onder deskundige begeleiding onderzoeken en verder oefenen in deze training.

 

Ik ben gecertificeerd presentatiecoach én acteur. Ik heb mij in de afgelopen dertig jaar, naast mijn werk bij grote gezelschappen als Het Nationale Toneel en Toneelgroep De Appel, gespecialiseerd als solo-acteur. Ik laat je werken met een aantal belangrijke technieken die ik gedurende mijn acteercarrière heb ontwikkeld om een langer verhaal toch boeiend te houden. Het is doen, doen, doen. Pas op: het is geen toneelcursus. Je bent een spreker, geen acteur. Je gaat juist werken vanuit jouw authenticiteit. 

Het is een onderdompelen in techniek en inspiratie, een expeditie door een woud aan ‘wat er allemaal mogelijk is’, waarbij jij eruit pikt wat je kunt gebruiken.

Daarna liggen er nog vele wegen naar verdieping open.

Deze training sluit ook goed aan op de training Van Ontspanning naar Impact.

Wat levert het op?

Schrijf je in voor de coaching

Inschrijven voor een coaching of wil je even overleggen met mij? Stuur gerust een bericht via dit contactformulier. Ik doe mijn best binnen 24 uur te reageren.





  Tarieven

  Investering: €550,- excl. BTW

  Inclusief locatie-kosten en lunch.

  ZZP-ers krijgen €50 korting

  Aantal deelnemers: 6

  Eerstvolgende datum van deze eendaagse: deze training wordt op verzoek aan groepen gegeven.

  Locatie: Theater Branoul en op een ruime locatie in de nabijheid van het theater.

  Voor incompany trainingen gelden andere tarieven. Neem voor informatie contact op via het formulier.

  Fantastische en pittige dag was het. Veel gedaan, veel geleerd. En wat een heerlijke mede cursisten. Allemaal hartstikke bedankt! Schrijf je in. Het zal je goed doen!
  Justine Le Clercq
  VNG: landelijk coördinator geweld in afhankelijkheidsrelaties