Individuele presentatiecoaching

Samen werken aan een authentieke spreekstijl met impact

Grote stappen zetten

Sta je aan de vooravond van een belangrijke zakelijke presentatie? Wil je in tijden van crisis je medewerkers inspireren met een sterke speech? Werk je aan een verhaal voor een storytelling event? Of wil je simpelweg nu eindelijk eens ontspannen presenteren?

Individuele presentatiecoaching is bij uitstek geschikt om in een veilige en vertrouwde omgeving aan de slag te gaan met jouw vaardigheden als spreker. Zeker wanneer je in alle discretie een presentatie wilt voorbereiden.
In een individuele sessie kan je grote stappen zetten. 

Concreet en doelgericht

Mijn werkwijze is concreet en doelgericht: jij spreekt, wat doet dat met mij, is dat je bedoeling en zo nee, kan het dan anders? Het gaat niet om wat ik vind. Om wat goed of fout zou kunnen zijn. Wat mensen vinden heb je al te vaak gehoord. Wat er wel toe doet is of ik geraakt wordt als luisteraar. Neem je mij mee in je verhaal.

Al doende komen we steeds dichter bij het spreken vanuit de authentieke versie van jezelf. De versie die zichtbaar wordt als je met een goede vriend aan tafel zit. Ik ga graag samen met jou aan het werk om die versie van jezelf in je presentatie zoveel mogelijk ruimte te geven.

Wat levert het op?

Schrijf je in voor de coaching

Inschrijven voor een coaching of wil je even overleggen met mij? Stuur gerust een bericht via dit contactformulier. Ik doe mijn best binnen 24 uur te reageren.

  Tarieven

  Per sessie van 2,5 uur: € 445,-
  Tijdens een intake bepalen we wat er nodig en haalbaar is. Eén of meerdere sessies. 

  De prijs is inclusief het intakegesprek en locatie-kosten.  We werken niet meer dan nodig is. In één sessie kan al veel gebeuren.

  Als zzp-er krijg je 20% korting op bovengenoemde tarieven.
  Voor incompany coaching gelden aparte tarieven.

  Locatie coaching-sessies: Den Haag. In overleg kan op andere locaties worden afgesproken, hiervoor geldt een reiskosten vergoeding van €0,35/km.

  Alle bedragen zijn exclusief BTW    

  De training van Bob Schwarze was echt leerzaam en mooi. Als geen ander heeft Bob mij laten ervaren dat acteren/presenteren geen rol spelen is, maar jezelf zijn. En hoe acteertechnieken je daarbij kunnen helpen. Niks geen trucjes. Bedankt Bob en alle deelnemers, voor deze geweldige dag.
  Onno Clous
  Financieel en fiscaal strateeg