Ook jouw verloopkosten kunnen spectaculair omlaag!

In één inspirerende middag op weg naar:

Ja, ik meld mij aan!

  Balans bij je medewerkers is balans in je bedrijf...

  Ben jij HR-manager en maak je je zorgen over de almaar stijgende kosten van verloop binnen jouw organisatie? Ben je opleidingscoördinator en verantwoordelijk voor de trainingen en cursussen, gericht op medewerkerstevredenheid? Of ben je die externe verzuimspecialist die met een frisse blik adviseert? Ervaar je dat je medewerkers soms uit hun evenwicht raken? Dan zoek je waarschijnlijk naar handvatten en hulp om je mensen hun zekerheid en positiviteit weer snel terug te laten krijgen? Hoe mooi zou het zijn als je de belangrijkste aandachtsgebieden tegelijk en heel praktisch kon aanpakken?

  In één inspirerende middag, laten drie professionals zien hoe dat kan!

  Wanneer mensen stabiliteit en rust ervaren, ziet hun leven er veel positiever uit dan wanneer er een disbalans in hun privéleven en/of hun werkomgeving ontstaat.

  Op donderdag 12 oktober gaan wij in het knusse Theater Branoul een inspirerende middag aan die balans besteden. Maar wie zijn ‘wij’ dan?

  • Maurice van Lier: Arbeid- en organisatiecoach;
  • Patries Baijer: Mediator / werk- en scheidingsspecialist;
  • Bob Schwarze: Acteur en gecertificeerd presentatietrainer.

  Wij kunnen niet wachten om in een luchtige masterclass met jullie aan de slag te gaan.

  Wat ga je meemaken?

  In drie korte, interactieve sessies maken we de balans inzichtelijk en laten we zien hoe je voorkomt dat er disbalans ontstaat. Voorkomen is effectiever dan genezen. En bovendien stukken goedkoper…

  Positieve werkomgeving

  Werkgeluk

  Werkgeluk de baas

  Voor werkgevers is het belangrijk dat zij een positieve werkomgeving creëren, waarin collega’s zich veilig en gezien weten. Wat doet werkgeluk voor werknemer én werkgever? In 45 minuten geeft Maurice je het inzicht dat je zocht en de tools die je nodig hebt om verder te kunnen.

  Werk & scheiding

  Ook Patries neemt je 45 minuten mee in haar ervaringen. Aan de hand van stellingen nodigt zij je uit mee te discussiëren over de effecten van een gemiddelde scheiding op medewerkers, collega’s en leidinggevenden. Zij maakt inzichtelijk wat het organisaties oplevert als je medewerker sneller en positief weer door kan.

  Presenteren

  Presenteren gaat over zoveel meer dan alleen een presentatie houden. Wat gebeurt er als je een ruimte met onbekenden binnenstapt? Word je gehoord in een vergadering of loopt een ander steeds met jouw ideeën weg? Dat is te trainen. Niet met trucjes, maar door te ervaren hoe sterk het is om vanuit jezelf te spreken. Bob neemt jullie hierin mee.

  Wie zijn er van harte welkom?

  Sowieso iedereen die meer wil weten over het voorkomen van disbalans in zijn of haar professionele functioneren.

  Inzicht hierin is absoluut ‘interesting stuff’ voor HR- en verzuimspecialisten, managers en verantwoordelijken voor trainingen, cursussen en opleidingsbudgetten. 

  Maar ook een eye-opener voor professionele ondernemers. Of je nou wel, geen of stiekem toch een beetje disbalans ervaart. En het is een ideale gelegenheid om te netwerken!

  Wanneer is het ook alweer?

  Op donderdag 12 oktober van 13.30 – 16.30. Inlopen kan vanaf 13.00 en vanaf 16.30 blijf je lekker hangen voor een netwerkborrel.

  Waar moet je zijn?
  In Theater Branoul, Maliestraat 12, 2514 CA, Den Haag. Kijk hier voor de bereikbaarheid en parkeren.

  Wat kost dat?
  Omdat dit de eerste keer is dat we deze unieke samenwerking voorstellen en presenteren is deze informatieve en leuke middag GRATIS. Want een aantal van jullie wil vast met ons nader kennismaken. Tenminste, dat durven wij wel te denken.

  Schrijf je snel in!

  Ja, ik meld mij aan!

   Optioneel en niet gratis, maar wel perfect aansluitend

   Die dag is er om 18.30 ook een theaterdiner. Bob Schwarze en Roeland Drost brengen als vanouds een verrassingsprogramma. Een verrassingsmenu. Lekker een vorkje prikken in de zaal met op het podium licht verteerbare verhalen, prikkelende poëzie, cabareteske liedjes en smakelijke improvisaties. Dus, als je er toch bent… Reserveer ook hiervoor tijdig, want het aantal tafeltjes is beperkt. 

   Theater Branoul Den Haag

   Theater Branoul is intiem, is thuiskomen, is deelgenoot zijn van wat er op het toneel gebeurt. Branoul geeft je het gevoel: ”Er wordt iets speciaal voor mij gedaan.” En precies dát gaan we doen. Maar Branoul is ook klein. Schrijf je dus razendsnel in en mis deze unieke middag niet. Want wat is het ergste dat je kan overkomen? Dat je met frisse inzichten naar huis gaat.